eCommerce asocijacija u Bosni i Hercegovini

eCommerce asocijacija u Bosni i Hercegovini bavi se unaprjeđenjem digitalnog ekosistema. Tu smo za sve one koji učestvuju u eCommerce procesu.

Zašto eCommerce?

Sigurna prodaja

eCommerce nudi široku lepezu mogućnosti za prodavce. Ulaskom u eCommerce priču otvarate sebi vrata za pristup novim kupcima i povećavate potencijal za rast vašeg biznisa.

Sigurna kupovina

Jako bitna stvar prilikom online kupovine jeste sigurnost i zaštita ličnih podataka. Sigurno kao nikad prije.

Online zadovoljstvo

Cilj asocijacije su zadovoljstvo online prodaje i kupovine te osiguravanje svijetle eCommerce budućnosti kroz kontinuirane edukacije. Sigurnost u online okruženju je na prvom mjestu.

O nama

Asocijacija za razvoj eCommerce tržišta u BiH ima za cilj kreiranje novih radnih mjesta kroz edukaciju kupaca i prodavača (kompanija) o eCommerce prednostima i izazovima. Kroz edukaciju kupci će naučiti kako obavljati sigurno online kupovinu, a prodavci kako efikasno i sigurno prodavati u online okruženju. Želimo doprinijeti većem broju legalnih biznisa na online tržištu i većoj eCommerce sigurnosti BiH.

Naši Partneri

Zašto je bitno?

Bilo da ste početnik ili već imate iskustva, informacije koje ćete pronaći na ovoj web stranici mogu vam pomoći da na što bolji način iskoristite prednosti online trgovine.

Želite nam se priključiti?

Radujemo se saradnji!

Izgradimo zajedno sigurniju online kupoprodaju!

Na eCommerce promociji radimo kroz različite projekte. Obezbjeđenjem sigurnosti online tržišta nastojimo doprinijeti razvoju opšte digitalizacije društva.

Edukacija kao osnov razvoja

Edukujemo potrošače promovišući sigurnost i jednostavnost elektronske trgovine. Sa druge strane, radimo na edukaciji vlasnika i menadžmenta kompanija kao i svih zaposlenih van i unutar sektora koji se bavi eCommercom.

Želite li dodatnu edukaciju?

Kontaktirajte nas!