White Label World Expo – 28. februara & 1. marta 2023. – ExCel, London

White Label World Expo najveći je sajam u Velikoj Britaniji namijenjen profesionalnim online prodavačima koji imaju priliku susresti se s vrhunskim dobavljačima „White label“ proizvoda.

U prošloj, 2022. godini održana su izdanja sajma White Label u Las Vegasu, New Yorku i Frankfurtu na Majni. Ove godine se White Label World Expo vraća u London i održat će se 28. februara i 1. marta 2023. u ExCel -u u Londonu. Ovo je nezaobilazan događaj za sve proizvođače „White label“ proizvoda i vlasnike kompanija koji žele otkriti najnovije proizvode i pratiti trendove.

Ulaznice su već dostupne, pa se možete registrovati za besplatnu ulaznicu na whitelabelexpo.co.uk.

White Label World Expo predstavit će 500 izlagača i  mnoštvo njihovih inovativnih proizvoda, ideja i strategija za 7.000 lidera koji definiraju industriju, osiguravajući izvaredne mogućnosti umrežavanja. Ako želite pokrenuti online poslovanje, pronaći savršenog dobavljača za svoju sljedeći uspješan poduhvat ili otkriti najnovije trikove iz industije, ovaj događaj je savršena prilika.

Na sajmu ćete moći pronaći stotine ideja i inspiraciju za odabir vašeg ciljanog proizvoda, saznati top trendove za 2023./24., te dobiti ideje kako povećati  prodaju i biti ispred svojih konkurenata.

Svi sudionici imat će priliku iskoristiti niz izvanrednih seminara i uvodnih predavanja koje će održati lideri u industriji kao što su Forbes, Tik Tok i divovi poput Amazon i Thrasio, spremni podijeliti alate o tome kako podići poslovanje na viši nivo.

White Label World Expo savršena je prilika za povezivanje s hiljadama profesionalaca istomišljenika, dobijanje savjeta i izgradnju dugoročnih korisnih poslovnih odnosa.

Registrirajte se sada za svoju besplatnu kartu na whitelabelexpo.co.uk.