Shoptalk Europe 2022

eCommerce asocijacija u Bosni i Hercegovini vam još jednom donosi odlične vijesti ali i nove prilike! Oficijelno smo postali novi partneri najvećeg europskog događaja za trgovinu – Shoptalk Europe 2022.

Sve naše članice, članove ali i pratioce obradovat ćemo odličnom ponudom – Ako bukirate putem eCommerce Asocijacije u Bosni i Hercegovini do ovog petka možete ostvariti uštedu od £755 (oko 900 EUR).

 

Sigurno se pitate šta je to Shoptalk Europe 2022

Shoptalk je najveća svjetska zajednica kreatora trgovinskih promjena. Osnovan je 2016. godine, a za samo tri godine postao je najveći američki maloprodajni inovacijski sajam, a sada se smatra globalnim domom inovatora u maloprodaji.

Pokrenut ove godine, Shoptalk Europe dolazi u London od 6. do 8. juna kako bi bio novi dom za najodvažnije i najprogresivnije europske maloprodaje, pionire koji će kreirati nove megatrendove. Više od 2500 sudionika iz velikih trgovina i brendova, startupa, tehnoloških kompanija, investitora, medija i analitičara, okupit će se kako bi učili, povezali se, surađivali i razvijali se. Štaviše, 250+ kompanija demonstrirati će najnovije inovacije i trendove koji nastavljaju da transformišu sektor na  globalnom nivou. Pored svega navedenog, 200 legendarnih govornika ove industrije a i zvijezde u usponu, podijelite će svoje tajne o najznačajnijim, ključnim prilikama i trendovima. Iskoristite ovu odličnu priliku, pridružite nam se u Londonu i podignite svoj biznis na potpuno novi nivo. Link za registraciju: https://shoptalkeurope.com/register