Saradnja eCommerce asocijacije u BiH i NetWork konferencije: Uvodi se online plaćanje kotizacija!

NetWork je najveća poslovno-tehnološka konferencija u Bosni i Hercegovini koja na jednom mjestu okuplja sve najbolje od bh. i regionalne IT industrije, i to po 11. put ove godine! 

U duhu stalnog unapređenja i pružanja najboljeg iskustva za sve učesnike, predstojeća 11. edicija NetWork konferencije – sada je omogućila i online plaćanje kotizacija. Ova inovacija u njihovom pristupu došla je kao rezultat bliske saradnje sa našom Asocijacijom, koja je imala ključnu ulogu u dogovoru za implementaciju i uspostavljanje ove usluge.

Sada možete platiti kotizaciju kad god vam to odgovara, bez obzira na radno vrijeme banaka ili drugih finansijskih institucija.

Ovo je posebno korisno za inostrane goste konferencije i one kojima su brzina i efikasnost jedan od prioriteta. Sigurnost je još jedan ključni aspekt online plaćanja. Sve transakcije su zaštićene svjetskim standardima sigurnosti PCI DSS putem kompanije Monri Payments, garantujući da su vaši podaci sigurni.

Prijavite se na NetWork 11 konferenciju, platite kotizaciju online putem ovog linka: https://www.networkkonferencija.ba/bs-Latn-BA/2023/sign-in.

Specijalna Early Bird ponuda traje do 30. juna 2023. godine, dajući vam priliku da ostvarite značajne uštede. Nakon tog datuma, kotizacije će biti dostupne po redovnoj cijeni. 

Ne propustite ovu izuzetnu priliku, osigurajte svoje mjesto na NetWork 11 konferenciji i budite dio tehnološke budućnosti.

Vidimo se u Neumu!