Pozivamo vas na najveći gaming događaj u regionu – partnerski Sarajevo Loading Festival!

Od ove godine, eCommerce asocijacija u BiH je u partnerstvu sa najvećim gaming događajem u regionu – Sarajevo Loading Festivalom, koji će se održati 28. oktobra Dvorani Goran Čengić u Sarajevu.

Ovaj događaj će okupiti ljubitelje gaminga iz cijele regije, a atmosferu će dodatno zagrijati prisustvo nekih od najvećih imena regionalne gaming scene. Na čelu naše ambasadorske ekipe nalaze se trojica vodećih gaming majstora: Namik Nuni Đulić, Marko KOFS i Viktor BloodMaster. No, oni nisu jedini influenseri koji će obilježiti ovu posebnu priliku, te ćete pored njih upoznati i mnoga druga popularna imena gaming scene.

Također, ovogodišnji festival će obilježiti šesta sezona Business gaming lige. Fokus će biti na temi umjetne inteligencije, predstavljajući AI ambasadora, novu figuru u digitalnom svijetu koja koristi AI tehnologiju za kreiranje sadržaja.

Za sve fanove ambasadora Festivala i popularnih igara, imajte na umu da će naši partneri uskoro otvoriti i virtualna vrata svog web shopa, gdje ćete moći kupiti specijalizirane Loading fest suvenire. Obezbijedite sebi originalni merch svojih omiljenih ambasadora i najdražih igrica u par klikova.

Za sve vas koji želite osigurati svoje mjesto na ovom nezaboravnom događaju, karte su dostupne za kupovinu na kupikartu.ba. U ponudi su regularne i VIP karte, koje nude i niz dodatnih pogodnosti. Ukoliko ne stignete obezbijediti kartu online, ne brinite! Karte će biti dostupne i na samom ulazu dvorane na dan festivala.

Ponosno surađuju u sa platformom Pomozi.ba gdje 10% od prodanih karata ide u njihov fond za liječenje oboljelih. Pored toga, svi članovi “Porodice Tri Plus” ostvaruju popust od 20% pri kupovini karata.

Za više informacija, posjetite njihovu web stranicu loadingfest.ba.

Vidimo se na Sarajevo Loading Festivalu!