Ponosno objavljujemo partnerstvo sa White Label World Expo Frankfurt!

Sa ponosom objavljujemo da smo uspostavili partnerstvo sa White Label World Expo Frankfurt – vodećim i najutjecajnijim događajem u Evropi posvećenim online prodavačima, dobavljačima, kao i svim profesionalcima u oblasti ‘white label’ poslovanja. Više o samom događaju pronađite ovdje:
http://bitly.ws/Kw4n

11. i 12. oktobra 2023. godine  Frankfurtu, hiljade posjetilaca će istražiti neograničene mogućnosti za širenje svog poslovanja na globalnom tržištu. Ovaj događaj je savršena destinacija za lidere kompanija i inovativne prodavače u e-trgovini koji se žele povezati sa vlasnicima preduzeća i povećati svoj profit!

Na White Label World Expo Frankfurt možete se povezati sa vrhunskim stručnjacima koji žele nadmašiti konkurenciju i pronaći najnovije proizvode, usluge, tehnologije i ponude koje revolucioniziraju industriju e-trgovine! Istražite inspirativne seminare, pratite nagrade za najbolje inovacije uživo, upoznajte 350 izlagača s najnovijim idejama i inovacijama.

Saznajte savjete o ponudama koje će vas istaknuti iz mase konkurencije i u isto vrijeme povećati vašu dobit. Poboljšajte vlastito iskustvo, kao i vaše brendiranje, marketinška rješenja, istražite nove savjete i trikove o tome kako se izdvojiti na online tržištu. Na White Label World Expo Frankfurt ćete se povezati s liderima u sektoru online prodaje, ostvariti profitabilna partnerstva, učiti od stručnjaka i još mnogo, mnogo toga!

Registrirajte se ovdje za svoju BESPLATNU ulaznicu: https://www.whitelabelworldexpo.de/index.asp

Vidimo se u Frankfurtu!