NOVO ČLANSTVO U ASOCIJACIJI

Uspostavljanje partnerstva s Glovom – korak naprijed za eCommerce u BiH

Još dobrih vijesti stiže iz naše asocijacije – sklopili smo značajan ugovor s jednim od globalnih lidera u industriji dostave, Glovo! Ovim korakom dodatno proširujemo našu mrežu najvažnijih lokalnih i globalnih aktera eCommerce ekosistema, jačajući našu zajednicu i naš utjecaj.

Integracija Glovovog iskustva i tehnologije

Kompanija Glovo je poznata po svojoj inovativnosti i brzini dostave, te će integracija nijhovog iskustva, znanja i inovativnih tehnologija unutar naše asocijacije značajno doprinijeti jačanju kapaciteta i unapređenju eCommerce okruženja u Bosni i Hercegovini. Očekujemo da će Glovo omogućiti našim članovima pristup novim alatima i resursima koji će im pomoći u rastu i razvoju njihovih poslovanja.

Potpisivanje ugovora

Ugovor su potpisali generalni direktor Glovo BiH, Ivan Laketa i naša izvršna direktorica Belma Agić. Ovaj događaj označava početak uspješne suradnje između naše asocijacije i Glova, koja će doprinijeti razvoju eCommerce sektora u našoj zemlji.

Budućnost eCommerca u BiH

Ujedinjeni s Glovom i našim ostalim vrijednim članovima, nastavljamo raditi na osnaživanju eCommerce zajednice u Bosni i Hercegovini te promociji inovacija i rasta u sektoru. Naša asocijacija nastoji pružiti podršku i resurse svojim članovima kako bi eCommerce tržište u BiH nastavilo rasti i razvijati se, a ovaj novi ugovor s Glovom predstavlja još jedan korak prema tom cilju. Radujemo se uspjesima i inovacijama koje će proizaći iz ove suradnje.