Nova usluga X express brze pošte – kartično plaćanje kod kurira prilikom preuzimanja pošiljke

Prvi put na BiH tržištu, zahvaljujući X express brzoj pošti i njihovim partnerima predstavljena je nova usluga – jednostavno i sigurno plaćanje karticom kod kurira u trenutku preuzimanja pošiljke. Od sada,korisnici X express-a, neće morati više da brinu da li imaju dovoljno gotovine pri ruci kad ih kurir pozove već se moći da preuzmu svoj paket i plate cjelokupan iznos karticom, što je omogućeno korišćenjem Smart POS aplikacije, koja osigurava sigurnu i efikasnu transakciju.

„U praksi, to znači da će kuriri na svojim postojećim uređajima imati instaliranu platnu aplikaciju zasnovanu na Tap on Phone tehnologiji, koja omogućava prihvat beskontaktnih plaćanja, a korisnici će moći cjelokupnu vrijednost pošiljke da plate beskontaktno, platnom karticom ili mobilnim telefonom“ – izjavila je Ivona Zucchiatti, direktor Marketinga i PR-a X express brze pošte.

X express kompanija razvojnu strategiju formira osluškivanjem potreba tržišta i očekivanja korisnika, te navedena inovacija dolazi kao odgovorna potrebu za savremenijim i praktičnim rješenjima u domenu opcija koje se odnose na način plaćanja.

X express brza pošta prepoznata je na tržištu Bosne i Hercegovine kaopouzdan logistički partner koji je u mogućnosti da obezbijedi korisnicima svojih usluga najefikasnija rješenja u oblasti transporta. U savremenom dobu, razvoj informacione tehnologije dodatno je ubrzao i olakšao komunikaciju između različitih koraka u lancu dostave i učinio da ne postoje tržišne granice u domenu logističke podrške. Tržište brze pošte neprestano raste i prilagođava se dinamičnim promjenama u globalnom okruženju. Savremeni izazovi, poput digitalizacije i održivog
poslovanja, zahtijevaju kontinuiranu inovaciju i prilagođavanje potrebama korisinka, kako bi se postiglo i obezbijedilo vrhunsko korisničko iskustvo.