Netcomm Forum – Milano

Netcomm Forum, Milano, najrelevantniji događaj za italijansku digitalnu industriju, održati će se 17. i 18. maja u MiCo – Milano Convention Center, a i online putem Liveforum.space platforme.

Forum se održava sedamnaestu  godinu zaredom, a u organizaciji Netcomm, italijanskog digitalnog konzorcija koji je referentna tačka za oblast eCommerce-a i digitalne maloprodaje na nacionalnoj i međunarodnoj sceni. Netcomm je jedan od osnivača Ecommerce Europe.

Forum prati razvoj eCommerce-a, online komunikacija i digitalizacije kompanija, a svake godine okuplja oko 15.000 međunarodnih kompanija, više od 30.000 učesnika (24.000 ofline, a 6.000 online) i preko 200 sponzorskih kompanija. Forum pruža jedinstvenu priliku da se na jednom mjestu okupe učesnici digitalnog ekosistema i razgovaraju o relevantnim pitanjima iz svijeta eCommerce, trendova u digitalnoj maloprodaji, uspješnim pričama povezanim s digitalnim razvojem maloprodaje, kao i poslovnim inovacijama potaknutim dostignućima u digitalnom svijetu.

Za više informacija o Forumu, posjetite: https://www.netcommforum.it/eng/

eCommerce asocijacija u BiH, jedan je od partnera Foruma, a za naše članove obezbijedili smo BESPLATNE ulaznice. Za sve informacije pišite nam na contact@e-comm.ba.