JOŠ JEDNO VRIJEDNO PARTNERSTVO S UDRUŽENJEM POSLOVNIH ŽENA U BIH

eCommerce asocijacija u Bosni i Hercegovini do sada je ostvarila suradnju s mnogim kompanijama i organizacijama. Svoje poslovanje nastojimo obogatiti širokim spektrom partnera i partnerica iz različitih branši i različitih ciljeva i misija. Ono što je svima zajedničko jesu nastojanja i rad na poboljšanju poslovnog okruženja naše zemlje a samim tim i na unapređenju zajednice.

Vrijednosti eCommerce asocijacije u BiH a i naši etički kodeksi su jasno definirani i između ostalih uključuju jednakost i raznolikost tj. aktivno radimo na uključivanju žena i mladih ljudi u biznis. Stoga ja  povezivanje s Udruženjem poslovnih žena u BiH za nas prirodni pomak.

Ponosni smo što smo sklopili ugovor s novim partnericama iz Udruženja poslovnih žena Bosne i Hercegovine. Predstavnica Udruženja Dženisa Delalić nam je ispričala kako je ovo udruženje nastalo zbog snažne potrebe za ukazivanjem važnosti uloge i doprinosa BiH žena poduzetnica, njihovog umrežavanja i promocije. Koliko god govorili o važnosti ove teme nedovoljno je u odnosu na njen stvarni doprinos svakodnevici u našoj zemlji ali i cijelom svijetu.

“Zaista me kao ženu, ali i kao direktoricu Asocijacije, čini sretnom što imamo priliku poslovati s ovim udruženjem i zajedno kroz snagu poduzetnih žena raditi na izgradnji eCommerce okruženja.”, riječi su naše direktorice, Belme Ljute Agić.

Naš prvi sastanak je prošao baš kako smo očekivali – VEOMA PRODUKTIVNO! Za vas smo pripremili mnoge projekte i uvidjeli sfere u kojima bismo mogli zajedno djelovati. Oduševljenje je bilo obostrano, a da biste saznali šta vam to sve spremamo STAY TUNED!