Još jedna radionica iza nas

eCommerce asocijacija u Bosni i Hercegovini predstavila svoje usluge i podršku ženama poduzetnicama

Radionica organizovana od strane Udruženja poslovnih žena zajedno sa Misijom OSCE-a u Bosni i Hercegovini. Okupljanje je organizovano  u čast Dana ženskog poduzetništva gdje je prisustvovalo 40 poduzetnica. Tema radionice bila je “Digitalni mediji i oglašavanje na društvenim mrežama”. Uvodnu riječ dala je Kathleenn Kavalec, Ambasadorica OSCE Misije u Bosni i Hercegovini, koja je pored dobrodošlice i ohrabrila sve poslovne žene i poduzetnice da budu istrajne i odlučne u svom putu ka poslovnom uspjehu.

Prezentaciju je predvodila Lejla Mešanović, osnivačica i direktorica Wolf Media d.o.o., gdje je kroz interaktivan razgovor predstavila mnogo toga o društvenim mrežama. Lejla je svim poduzetnim djevojkama i ženama približila važnost digitalnog oglašavanja te je otkrila i  najnovije trendove.

Kolega Orhan Gazibegović, govorio je o značaju eCommerce-a danas i o samoj sigurnosti online kupovine. Veliki broj pitanja i zainteresovanost omogućili su nam da se dotaknemo mnogih segmenata internet trgovine. Asocijacija je ponudila svim prisutnim mnogo mogućnosti i rješenja. Također smo stekli mnogo novih saradnika sa kojima zajednički želimo graditi bolji eCommerce ekosistem.

Nadamo se da su sve gošće, kao što smo i mi, napustile salu sretne i obogaćene novim znanjem.