Filantropski susreti 2022

Protekle sedmice učestvovali smo na događaju „Filantropski susreti 2022“, koji je prvi u nizu planiranih.

Ovaj dvodnevni sastanak okupio je sve kompanije, pojedince i organizacije kako bi razgovarali o dosadašnjim ali i planiranim aktivnostima u 2022. godini. Osnivanje Filantropskog BiH foruma je inicijativa od velikog značaja za društvo, a misija je ujedinjavanje dobra. Prisustvovalo je 100 učesnika sa dosadašnjim inspirativnim filantropskim aktivnostima, svi sa željom da unaprijede filantropiju kao jednu od najbitnijih društvenih vrijednosti u našoj domovini.


eCommerce asocijacija u Bosni i Hercegovini svojim aktivnim radom na unapređenju eCommerce kanala za potrebe filantropije u našoj domovini pridružila se ovoj inicijativi od samog početka. Vođeni trenutnim situacijama u BiH prepoznali smo prostor za unapređenje i naš cilj i dužnost je uložiti snagu i znanje koji će dovesti do pozitivne promjene. Spremni smo nesebično raditi i sretni smo biti dio ove snažne priče.

Radujemo se novim pobjedama i zajedničkom radu kroz Filantropski forum BiH forum. Ujedinjeni na ovaj način, sigurni smo da ćemo značajno doprinositi društvu i online trgovini.