eCom Business Live: Vidimo se u Frankfurtu!

Pripremite se za eCom Business Live – vodeći globalni događaj za pospješenje prodaje vašeg online poslovanja. 11. i 12. oktobra, u Messe Frankfurt, hiljade posjetilaca će imati jedinstvenu priliku da se susretnu s istomišljenicima i inspirišu se najboljim sadržajem od strane svjetskih digitalnih poduzetnika, kao i vlasnicima e-trgovina kako bi povećali svoju mrežu i svoj profit.

Na eCom Business Live možete unaprijediti potencijal vašeg poslovanja kroz umrežavanje s liderima i direktorima kompanija unutar industrije kako biste razmijenili ideje i otkrili najnovija marketinška rješenja. Pridružite se e-tržišnom istraživačkom centru kako biste istražili beskrajne mogućnosti za širenje vaše marke i povećanje prihoda vašeg online poslovanja unutar svijeta e-trgovine. Otkrijte najnovije tajne e-trgovine i otključajte sektorske tajne u brzoj mrežnoj zoni. Pripremite se da vas izlagači ostave bez daha na dodjeli Live Innovation Awards i istražite inovativne proizvode kako biste maksimizirali svoju prodaju.

Na ovoj ediciji eCom Business Live imat ćete izvanrednu priliku da posjetite keynote prostoriju i dobijete savjete stručnjaka kako se istaknuti iz konkurencije. Poslušajte i učite od 150 svjetskih stručnjaka industrije, koji će vam ponuditi neophodno znanje. Pripremite se za sastanke sa 300 izlagača najnovijih dostignuća kako biste se ohrabrili da osvojite tržište!

Budite spremni da otkrijete najnovija rješenja iz oblasti finansija i marketinga kako biste vodili svoje poslovanje konstruktivnije. Vidite Amazon alate koji će revolucionirati tržište sa kreativnim lansiranjima novih proizvoda! Naučit ćete više o rješenjima za web i cyber sigurnost kako biste zaštitili svoju online prodavnicu i ostali sigurni tokom internetskih istraživanja. Nema boljeg načina da učinkovito osvojite industriju. eCom Business Live je tu da stvori nove konekcije, stoga ovo jedinstveno iskustvo ne smijete propustiti!

Registrirajte se za svoju BESPLATNU ulaznicu sada i vidimo se tamo!